ayianapa.nu ayianapa.nu
Medlems Meny
Nyheter
Onlinelistan
Fotoalbum
Gästboken
Logga in
empty
lösenord
Logga in
Bli medlem
Glömt ditt lösenordsenord?
Newjforsmar...
46 år
Newhvc09
0 år
Newelinelin...
21 år
Newcarl9797
23 år
Brukar du l?sa Aftonbladet eller Expresen p? n?tet?
Ja Aftonbladet
Ja Expressen
Nej aldrig
PGW Produkter AB
ser till att många har råd att åka till Cypern.
HistoriaInfoSevärtMat
NöjeStränderkontakt.htmlJobb
topbox
Information

Mera golf på paradisön Cypern

I dag har den södra Grekiska delen av Cypern bara tre golfbanor. Alla håller mycket hög klass och är mycket populära. Det tråkiga är att alla tre ligger på den västra delen av Ön. Bort mot Pafos.golf på Cypern i Ayia Napa

De flesta Svenskar och Skandinaver turistar på den östra delen i Ayia Napa eller Fig Tree Bay.

Men nu efter tio års förhandlingar så är det klart att den första golfbanan kommer att stå klar i Ayia Napa år 2012. Ett väldigt stort och påkostat projekt med alla tillbehör som spa, tennis, restaurang och även hus och lägenheter man kan köpa i anslutning till gofbanan.

Ytterligare en golfbana är planerad att byggas på den östra delen. Så Cypern är kanske pålägg att bli ett Mekka för golfspelare.

De tre golbanor som finns på den västra sidan i dag är.

Tsada Golf som ligger på en bergsplatå ovanför Pafos.
Gofbanan har 18 hål och är lätt kuperad.

Secret Valley Golf ligger vid kusten och man kan se den berömda Afrodites klippa. En väldigt trevlig och uppskattat golfbana med 28 hål.

Aphrodite Hills Golfär den nyaste av de tre banorna med en ganska kluriga banor som bjuder lite motstånd. Runt banan finns en jätteanläggning med hus, hotell, bungalows, restauranger osv. Secret Valley Golf har även den 18 hål.

Så nu verkar det som Cypern med sitt fina året runt väder (340 soldagar om året) sant kanske kan bli ett golfland att räkna med.

Vi försöker nu få tag på ritningarna på den nya banan för den nyfikne. Och kommer lägga upp den så snart vi har den. Har ni andra frågor så kontakta oss gärna.

[Tillbaka till Nyheter]


Sponsorer
bottom
 
Sponsorer
bottom
Temperatur och väder

Väder Ayia Napa