ayianapa.nu ayianapa.nu
Medlems Meny
Nyheter
Onlinelistan
Fotoalbum
Gästboken
Logga in
empty
lösenord
Logga in
Bli medlem
Glömt ditt lösenordsenord?
Newtest132
21 år
Newgp
0 år
NewMrplow
39 år
NewChatrin
63 år
Brukar du l?sa Aftonbladet eller Expresen p? n?tet?
Ja Aftonbladet
Ja Expressen
Nej aldrig
PGW Produkter AB
ser till att många har råd att åka till Cypern.
HistoriaInfoSevärtMat
NöjeStränderkontakt.htmlJobb
topbox
Information


17 Mar -09

Säkert vårtecken på Cypern


I dag såg jag ett säkert vårtecken att säsongen smyger igång. Den totalt på vintern ödelagda byn Fig Tree Bay (Protaras) som ligger 6Km från Ayia Napa och mest befolkas utav familjer har en McDonald's på gågatan som tom. den är stäng på vintern.

Men till min glädje såg jag att den nu öppnat. Och det betyder bara en sak. Att invasionen kan börja.

För övrigt så håller Cypern fortfarande ställningarna som ett utav de mest bokade resmålen i sommar. Ingen kris eller depression här heller.

Det vill säga för Skandinaver. Engelsmän, Tyskar, Ryssar med flera verkar ha det värre och har minskat så mycket som 20-30% än så länge.


11 Mar -09

.:: Stoppa pressarna. Reguljärt direktflyg till Cypern ::.


För första gången i världshistorien har nu ett privat företag startat ett reguljärflyg som går direk från Stockholm / Arlanda till Larnaca / Cypern. Det är resebyrån MCA Travel AB som från den 5 april kör igång med det första flyget som ska gå varje söndag året runt.

MCA Travel AB hoppas senare utöka med ytterligare ett flyg i veckan. Priset för en enkelbiljett är 1.500 Kr. och tur och retur 3.000 Kr.
Varför ingen har startat reguljära direktflyg till Cypern förrän nu beror bland annat på att innan Cypern gick med i EU så hade Cyprus Airways som ägs utav Staten haft monopol och inte velat släppa in andra aktörer.

Den naturliga frågan för många blir då: blir det billigare att åka ner reguljärt och sedan hyra ett rum själv? Svaret är nej, för att under högsäsongen så är det väldigt svårt att hitta lediga hotellrum och priserna är mycket höga. Det billgaste kan ligga på 5-600 Kr. per natt. Så ska man ner på semester så är det fortfarande billigare med Charter.

Men det finns många andra fördelar som tex. att det bor ca: 2.000 Svenskar på Cypern som får betala skjortan under vintern för att flyga hem en sväng. Och även så kommer det säkert leda till att fler Svenska köper en lägenhet eller ett hus på Cypern, precis som många gör i Spanien. För dom kan nu spara in några kronor och framför allt enklare åka när dom vill under hela året.


25 Feb -09

Designers och Programmerare


Vi söker fortfarande duktiga Designers och Programmerare till våra projekt. Vi har flera projekt och nya idéer som ska sjösättas.

Känner du att du har tid och kunskaperna för att bli en utav våra medarbetare och även utvecklas tillsamans med oss så kan du skicka ett email om dig själv till webmaster

Mer information om vilka kunskaper du bör ha fins på jobbsidan.


23 Feb -09

Säsongen har börjat


I dag måndagen den 23 februari så börjar veckoflygen att ramla in igen, för att sedan öka till max i juni / juli.

Det verkligt tråkiga är att denna vecka ser ut att bli den första veckan på hur många år som helst där det kommer att vara dåligt väder en hel vecka. Verkligen tråkigt för dom som hoppades på ett solig sportlov.

Men man vet ju aldrig. De som spår vädret har ju haft fel förut!! Vi håller tummarna och myser över att det börjar röra på sig här nere igen.


20 Feb -09

Vikingarna tar över Cypern


Lite mer info om bokningarna till Cypern i sommar. Enligt prognoserna så är det endast Skandinavierna som håller måttet och bokar som tidigare. Engelsmän, ryssar, Israeler, Tyskar och alla andra marknader är ner med mellan 15-30 procent.

Så öka takten så är Ön snart helt vår.


04 Feb -09

Ayia Napa going strong


Nu har jag kollat med de stora charterjätarna och Cypern bokar lika bra som vanligt. Som en chef på http://www.ving.se sa: Cypern bokar ju alltid bra.

Så nu är det officiellt. Cypern är alltid hett. (Fast det bara är 19° och sol nu)

Tack för alla email med alla frågor varav en är besvarad här nu.

Vi ses i sommar!


31 Jan -09

Bartenderskolan 2009


Grattis till Javier som nu är Sveriges enda certifierade Bartenderlärare.

Kursen den 27 april är snart full, så du som funderar på ett framtidsyrke och kanske jobba som bartender på Cypern bör boka din plats innan det är för sent.

/Rektorn


02 Nov -08

Torsk på Cypern


Läste just Expressen om killarna som åkte dit för att dom sparkat in en dörr på Kalypso och att grejor saknas.

Verkar lite konstigt då fängelsena skulle va överfulla om dom fängsla alla för sånna småbrott. Undrar sa flundran??


Här är artikeln!


13 Oct -08

ayianapa.nu på facebook??


I dag kollade jag runt lite på facebook, vilket jag egentligen tycker är en tråkig sajt. Men hoppla vad hittar man om inte en ayianapa.nu grupp

Skapad av en Norrman och har 6 medlemmar smiley

Så hoppa dit och gör en Norrman glad!


25 Aug -08

Hjäp sökes


Har vi någon psykolog här som kan hjälpa en webmaster som blivit spelberoende?

wanted the game

Senare nyheterTidigare nyheter
Sponsorer
bottom
 
Sponsorer
bottom
Temperatur och väder

Väder Ayia Napa