ayianapa.nu ayianapa.nu
Medlems Meny
Nyheter
Onlinelistan
Fotoalbum
Gästboken
Logga in
empty
lösenord
Logga in
Bli medlem
Glömt ditt lösenordsenord?
Newtest132
21 år
Newgp
0 år
NewMrplow
39 år
NewChatrin
63 år
Brukar du l?sa Aftonbladet eller Expresen p? n?tet?
Ja Aftonbladet
Ja Expressen
Nej aldrig
PGW Produkter AB
ser till att många har råd att åka till Cypern.
HistoriaInfoSevärtMat
NöjeStränderkontakt.htmlJobb
topbox
Information


24 Feb -10

Säsongen kan börja


Norwegian, Ving, Fritte, Solresor

I vanliga fall brukar Vingresor vara ut först på ((plan)) och starta sina veckoflyg i samband med sportlovet.

Men så blev det inte i år. I år startar alla charterföretag ungefär samtidigt. Bara Apollo kör igång lite senare (3 dagar). Men som sagt Ving och Solresor kör sina första veckoflyg den 5 och 6 mars.

Fritidsresor har valt att starta ännu senare. Deras första veckoflyg går den 30 mars.

Sedan får vi vänta ända till den 28 juni när Norvegian som kommer köra billiga direktflyg under två månader mellan Arlanda och Cypern varje söndag,

Ryktet om det ungdomsbolag som skulle börja köra ungdomsresor har varit väldigt hemlighetsfulla, men bekräftade i dag att de ska köra ungdomsresor till Ayia Napa under juni, juli och augusti.
Det är med spänning vi väntar på mer information.

All ovan information gäller bara Sverige och till största del Arlanda.


19 Feb -10

Cyperns långa historia


Cyperns historiaCypern har en lång och mycket händelserik historia. Visste du tex. att det har funnits mini elefanter på Cypern? (Palaeoloxodon cypriotes) Man har hittat denna mini elefant i en grotta på norra Cypern och de levde efter den sista istiden fram till ca: 9.000 år före Kristi födelse.

Vi har nu skrivit en hel sida om Cyperns öde och alla dess invasioner sedan de första människorna tros ha befolkar Cypern för 11.000 år sedan.

Mer om Cyperns historia hittar du här >>


06 Feb -10

100% Vimmelbilder


Vimmelbilder Riga

Nu börjar bilderna från 100% Kryssning komma in. Vi ger all credd. och ett stort tack till Richard som står för de första bilderna vi lagt upp på Vimmelsidan. Fler bilder kommer upp hela tiden.

Glöm inte att du med kan skicka in bilder om du har några du tror skulle ta plats på Vimmelsidan.

Klicka, se om du kommer ihåg, och njut! smiley


01 Feb -10

Partybåten en succé


De första rapporterna från 40 timmarskryssningen börjar komma in. Alla kommentarer är bara superlativ, "TOPPEN", "GRYMT", "SJUKT BRA"..

Naturligtvis kommer vi att uppdatera med mer detaljer och vimmelbilder allteftersom folk vaknar till liv efter 40 timmar shaking ass.

Skriv gärna hur du hade det i Gästboken.

Vi vill passa på att tacka Rolle från magaluf.nu och alla andra som slitit som djur och gjort allt möjligt.


21 Jan -10

Sista chansen


100% partyåt

100%PARTYBÅT ÄR I DET NÄRMASTE UTSÅLD!
Efter en genomgång av alla bokningar och rensning av obetalda bokningar har vi tillsammans med Tallink Silja fattat beslutet att hålla våra bokningar stängda.
Det är finns ett fåtal hytter kvar som vi säljer via en gemensam väntelista där ni som inte fått tag på hytt kan sätta upp er!
För att ställa dig på vår kölista klicka här och läs hur du gör!

Antal bokade fram tills idag: ÖVER 2000 PERSONER!!!

B3-B4 = SLUTSÅLT
B1-B2 = SLUTSÅLT
A3-A4 = SLUTSÅLT
A1-A2 = SLUTSÅLT
DELUXE = SLUTSÅLT
SUIT = SLUTSÅLT

För er som redan bokat så skriver vi in nyheter på 100% Partybåtssidan05 Nov -09

Norwegian kör direktflyg till Cypern


ayia napa torgetCypern är hett nu!

Sommaren 2010 den 28 juni så kommer Norwegian att börja köra direktflyg till Cypern två gånger i veckan (måndagar och fredagar).

Norwegian säger att samtidigt som de märkt en ökad efterfrågan på resor till Cypern så drar de stora charterbolagen ner på sina plan. Det gapet kommer nu Norwegian att fylla.

Flygen kommer att gå från Arlanda och Skurup till att börja med. Priserna varierar, men det verkar vara riktigt låga priser. Man kan köpa enkel eller tur och retur. Den billigaste enkelresan kostar 499:-

Mycket trevligt tycker vi. Speciellt om man kan hitta billiga biljetter smiley


18 Oct -09

Nytt resebolag kör ungdomsresor till Ayia Napa


ayia napa torgetDet har länge spekulerats i om något liknande till "Dansk Ungdomsferie" också inte börjar med resor till Ayia Napa.

Nu verkar det klart att det kommer att ske till sommaren 2010. Ett större Svenskt företag med finansiärer beslutade i veckan att starta renodlade ungdomsresor till Ayia Napa med 600 resenärer i veckan. Flygen kommer att gå från Malmö, Göteborg och Stockholm till att börja med.

Man har redan ett avtal med ett hotell som ligger centralt i Ayia Napa. Vi vill inte avslöja för mycket säger företagets VD, men alla tekniska bitar är klara och avtal skrivna.

Resorna kommer att säljas som paketresor där bla. mat, arrangemang och mycket annat kommer att ingå i priset. Namnet på resebolaget är inte officiellt än.

Så fort vi får mer information så kan du läsa det här på nyheter.


15 Oct -09

Nu flygplats snart klar i Larnaca


ny flyplatsDen 7 november planerar man att öppna Cyperns nya stolthet. En ny stor och mer internationell flygplats med betydligt större kapacitet.

Den nya flygplatsen ligger precis bredvid den gamla och den gamla flygplatsen kommer att vara öppen i 2 månader efter att den nya öppnats.

Anledningen till att man väntat så länge med att bygga en "riktig" och mer internationell flygplats är bla. att innan ockupationen 1974 då Turkiet invaderade norra Cypern så låg den internationella flygplatsen i huvudstaden Nicosia. Sedan dess ligger den öde i den så kallade gröna zonen i Nicosia och Cyprioterna har hoppats på en lösning och kunna öppna flygplatsen igen. Men även om det skulle bli en lösning så är den flygplatsen så förfallen att det skulle kosta lika mycket eller mer att bygga en ny.

Så alla som kommer ner nästa år kommer mötas av en störe, trevligare och mer effektiv flygplats. De Cypriotiska myndigheterna hoppas även på att få mer trafik på den nya flygplatsen som en mellanlandningsflygplats för flyg som mellanlandar på väg till längre flygningar.


28 Sep -09

Billiga direktflyg till Cypern


Som en skänk från ovan så har nu det Svenska flybolaget MCA Arlines startat billiga direktflyg mellan Arlanda/Stockholm och Larnaca/Cypern.

MCA Arlines flyger året runt varje söndag. Har vi tur så kanske det kommer att gå två flyg i veckan, så vi håller tummarna.

Här är MCA Arlines hemsida.


19 Sep -09

Ayia Napa +22° och regn


väder ayia napa cypernStockholm +18°, Uneå +16°. Nu har någonting gått snett. Från att ha svettats i 32° graders värme för bara 2 dagar sen så drabbades Cypern och Nicosia utav en ganska stor tornado i fredags som slungade bilar i luften och 17 personer skadades.

I dag var Cyperns väder som en dålig Svensk sommardag. +22 grader med regn och lite åska. Vanligen så brukar vi inte få se en droppe regn fören i oktober. Glöm inte att Cypern har 340 soldagar om året.

Men enligt prognosen så ska temperaturen och solen vara tillbaka till det normala på måndag. Alltså runt 30 grader i skuggan och 27 grader i vattnet.

Senare nyheterTidigare nyheter
Sponsorer
bottom
 
Sponsorer
bottom
Temperatur och väder

Väder Ayia Napa