ayianapa.nu ayianapa.nu
Medlems Meny
Nyheter
Onlinelistan
Fotoalbum
Gästboken
Logga in
empty
lösenord
Logga in
Bli medlem
Glömt ditt lösenordsenord?
Newtest132
21 år
Newgp
0 år
NewMrplow
39 år
NewChatrin
63 år
Brukar du l?sa Aftonbladet eller Expresen p? n?tet?
Ja Aftonbladet
Ja Expressen
Nej aldrig
PGW Produkter AB
ser till att många har råd att åka till Cypern.
HistoriaInfoSevärtMat
NöjeStränderkontakt.htmlJobb
topbox
Information


29 Jul -02

Bartender och Gogo Dansare tillsatta


Ojoj vad vamt det blev hemma i sverige plötsligt då =) Tjänsterna som Bartender och Gogodansare i Ayia Napa har blivit tillsatta. Tack för alla mail vi fick. Jag vill passa på att hälsa vår nya CREW medlem anne välkomen i gänget. Passa på att grilla henne när hon syns till smiley Ha en fortsatt bra sommar!!!


09 Jul -02

Bartender och Gogo Dansare i Ayia Napa sökes!!!


Är du sugen på att jobba som Bartender eller Gogo Dansare, och har erfarenhet, så är du välkomen att skriva en rad till Webmaster för mer information.


02 Jul -02

Många frågar om priser!


Vi får många mail om priser i Ayia Napa. Tyvärr kan vi inte svara på alla mail om priser eller lägga upp det på ayianapa.nu eftersom det ändras och är så olika på olika ställen. Vi hoppas ni har överseende med detta. Mest frågar ni kära ayianapare om priset i dörren på VIP's. Kort kan man säga att det kostar £ 6.00 i dörren eller £ 3.00 om man lyckats få en halva priset biljett på tex. Leffe's Poolbar eller Grabbarna Grus. När det är Skum Party eller Popcorn Party så gäller inte dom biljetterna.


27 Jun -02

Grattis alla Clubers!


ayianapa.nu har inlett ett samarbete med den nya Ayia Napa sajten www.ayianapasound.com, som just börjat lägga upp information om klubblivet i Ayia Napa. Efter många förfrågningar om dom engelska klubbarnas program, så kan vi nu rekommendera ayianapasound.com. ayianapa.nu kommer även att låna ut några av sina mycket duktiga programmerare och designers till ayianapasound.com eftersom vi kan skryta med att ayianapa.nu’s CREW är mycket eftertraktade på webdesign och programmeringssidan. På ayianapasound.com kommer du att kunna läsa programmen och vad som händer på den engelska marknaden i Ayia Napa. Inom kort kommer det även att öppnas en e-shop där man kan handla Ayia Napa CD’s, T-Shirts mm.


12 Jun -02

Grattis ”berta” vår 1000:e medlem!!!


Den 10 maj i år så släppte ayianapa.nu en helt ny communityfunktion och design till den nu 2 år gamla sajten om Ayia Napa och Cypern! Redan sedan starten så har besökarantalet stigit konstant för varje månad. I dag har ayianapa.nu över 850 unika besökare per dag. Den 10 juni kunde vi också glädja oss åt den 1000:e medlemmen här på sajten. Vi på ayianapa.nu jobbar hela tiden vidare med att utöka och förbättra sajten underhand. Vi vill också passa på att tacka er medlemmar för era tips och engagemang för att förbättra sajten. Om ni har några frågor eller tips så går det bra att kontakta någon av oss med ett litet ”CREW”-märke bredvid namnet så hjälper vi gärna till. Surfa lugnt! Webmaster


08 Jun -02

Popcorn Party Premiär


I dag var det dags att starta sommarens ny gimmick på VIP's... Popcorn party. 200 kilo av popcorn slungas ut över dansgolvet medans man dansar. Och dom e jättegoda att mumsa på. Nu kör vi vidare med Foam Party snart, som jag antar att många Skandinaver ser fram emot. Förra årets skumpartyn var fullpackade varje kväll


08 Jun -02

Fotbolls VM på Cypern/Leffes Poolbar


Vi fick ett mail ifrån Leffe på Leffes Poolbar som var lite sur att vi inte skrivit att han sänder alla matcher i poolbaren på sin nyinköpta 62 tums TV plus 2 st 26 tummare i hörnorna. Det är ju där som alla svenskar, norrmän och danskar träffas och ser på VM. Själv åker jag raka vägen dit, minst 1 timme före avspark så att man åtminstone har en chans att se. Sen blir ju fotbollpartyt inte sämre av att Leffe säljer Sibylla och Sibyllakorv samt har en Svensk kock som lagar gudomliga dagens. När jag tittade i dag var det säkert 250 glada Sverigesupporters som höll stämningen på topp. En kille sa till mig att det här var bättre än att se det live i Japan. Sånt här röj har dom inte där och drack vidare på sin Carlsberg.


18 May -02

Scandinavian VIP's har öppnat


Så var det dags då för den kanske mest omtalade Scandinaviska klubben (som har den ödmjuka slogan: Störst, Bäst och Vackrast) att återigen bidra till Ayia Napas nöjesliv. När jag kom ner vid tvåtiden, så var det redan full gång på klubben. Eftersom stället har möjlighet att stänga av hälften så var det väldigt mycket folk för att vara så tidigt på säsongen. VIP's har genomgått en total uppryckning med nya sceener, sittplattser mm. Jämfört med förra året så var det inte mycke som var sig likt. Vi på ayianapa.nu vill önska VIP's all lycka inför säsongen och vi är övertygade att denna superklubb kommer att vara sprängfull av skandinaver snart.. VIP's har också släppt en ny grym design på sin sajt. Klicka på bannern här brevid och få en försmak av VIP's 2002.


10 May -02

ayianapa.nu Release


ayianapa.nu skaffar sig en ny look för att ni som besökare ska kunna knyta kontakt med andra resenärer & ha pejl på vad som händer i stan. Nya funktioner kommer fortsätta dyka upp hela tiden så håll utkik! Ps. Glöm inte att rösta. Ds.


10 May -02

Leffe’s Poolbar ÄR öppen


På Leffe’s har man lyckats smygöppna utan att vi som annars vet det mesta fått nys om det. Snyggt jobbat Leffe!!! På Leffe’s har man nu nästan dubbelt så många skandinaver anställda och dessutom en alldeles egen svensk kock.. Den nya hotellvärden Mange B. (always delivers) Postmannen lär vara en av dom tokigaste människor som någonsin Cypern skådat. Trubaduren Hans Wiger håller låda och ser till att inga somnar vid borden. Förra årets personal Elin, Dimitris, Nicklas och Mulle kunde inte heller slita sig utan är på plats.

Senare nyheterTidigare nyheter
Sponsorer
bottom
 
Sponsorer
bottom
Temperatur och väder

Väder Ayia Napa