ayianapa.nu ayianapa.nu
Medlems Meny
Nyheter
Onlinelistan
Fotoalbum
Gästboken
Logga in
empty
lösenord
Logga in
Bli medlem
Glömt ditt lösenordsenord?
Newtest132
21 år
Newgp
0 år
NewMrplow
39 år
NewChatrin
63 år
Brukar du l?sa Aftonbladet eller Expresen p? n?tet?
Ja Aftonbladet
Ja Expressen
Nej aldrig
PGW Produkter AB
ser till att många har råd att åka till Cypern.
HistoriaInfoSevärtMat
NöjeStränderkontakt.htmlJobb
topbox
Information


18 Oct -02

Spam upptäckt på rösta!


Vi har just upptäckt att någon vart inne och spamat vår "rösta" funktion för nattklubbs alternativet. Vi har nu tagit bort det antal röster som gjorts från den personen, så att resultatet ska stämma bättre med verkligheten. Rösta vidare och kom ihåg och sköt er nu =)


15 Oct -02

Reunion Kryssning!


Efter vad jag kan se i gästboken, så behövs et litet förtydligande om reunion kryssningen. 500 kr är det ungefärliga minimipriset för den billigaste hytten mm. Men i biljetten ingår alla evenemang ombord, samt två mål mat (middag och brunch) där även dricka ingår.


02 Oct -02

Jobba på Cypern sida uppe!


Som du kanske ser så har vi pillat till sidan för er som funderar att jobba på Cypern. Klicka bara på "jobb" knappen i menyn så får ni lite kött på benen! Nästa projekt är att få till en egen Leffe sida. Håll ut!!!


26 Sep -02

Ayia Napa Reunion 2002


Många skriver och frågar om reunion. Det enda vi kan meddela just nu är att det full fart på planeringen och framför allt plats. Vi räknar med så många som kommer så vi vill gärna ha ett ställe som kan rymma alla glada Ayia Napa fans =) Tiden för reunion torde bli i slutet av november eller början av december. Vi kommer lägga upp intresseanmälan här snart så ni kan få nyheterna före alla andra per mail. Som vanligt: Håll ögona öppna!!


19 Sep -0207 Sep -02

VIP's har stängt


Efter en lyckad säsong med mer än 90 000 besökare har det blivit dags för VIP's Disco att stänga. Med samma vemod som alltid var igår den 6/9 den sista dagen för VIP's i år. VIP's personal och management vill tacka alla gästser som besökt VIP's och hoppas att vi ses igen på den Ayia Napa Reunion 2002 som nu är under planering.


17 Aug -02

Säljare sökes


Du som kanske har planerat eller skulle vilja åka ner till Cypern kanske har lust att tjäna lite pengar också? I så fall så söker både Party Cruise och Expedition Viking Beach Party säljare för omgående anställning. Du bör vara över 18 år och ha lätt för att ta kontakt med folk. Skriv en rad till Webmaster när du vill, eller kan komma så hör vi av oss.


17 Aug -02

Mer bilder!


Nu har det lagts upp lite nya bilder på VIP's skumparty på nöjessidan. Kankse Du finns med =) Mer bilder kommer och en egen Leffe's Poolbarsida är att räkna med...


15 Aug -02

Attention Clubers::.


Glöm inte att titta in på vår nya systersajt ayianapasound.com och kolla in de engelska klubbarna i Ayia Napa..


06 Aug -02

Chat på ayianapa.nu


Eftersom CREW på ayianapa.nu börjat droppa tillbaka från semestrar och ledighet så börjar det hända saker på sajten igen. Alla chattare kan nu glädja sig åt den lilla chatknappen i menyn så sätt igång med att skaffa nya och träffa gamla vänner på chatten! Som vanligt är ni välkomna att ta oss i örat eller skicka oss en ros för det ofantliga arbete som läggs ner på ayianapa.nu

Senare nyheterTidigare nyheter
Sponsorer
bottom
 
Sponsorer
bottom
Temperatur och väder

Väder Ayia Napa