ayianapa.nu ayianapa.nu
Medlems Meny
Nyheter
Onlinelistan
Fotoalbum
Gästboken
Logga in
empty
lösenord
Logga in
Bli medlem
Glömt ditt lösenordsenord?
Newtest132
21 år
Newgp
0 år
NewMrplow
39 år
NewChatrin
63 år
Brukar du l?sa Aftonbladet eller Expresen p? n?tet?
Ja Aftonbladet
Ja Expressen
Nej aldrig
PGW Produkter AB
ser till att många har råd att åka till Cypern.
HistoriaInfoSevärtMat
NöjeStränderkontakt.htmlJobb
topbox
Information


13 Jan -03

Reunionnytt!


Nu har äntligen allt fallit på plats och vi kan skryta med en Reunion bättre än någonsin. Den 7 februari är det alltså äntligen dags för alla som har längtat, trånat och suktat efter att träffa personal och vänner från semestern 2002. Eller kanske du vill komma och kolla in vad du har att vänta dig på din resa till Cypern och Ayia Napa i sommar? Läs mer på Reunionsidan. Vi ses där då gott folk!


18 Dec -02

Varning för nya och gamla medlemmar!


Vi har just raderat 12 nya medlemmar som uppenbart registrerat sig under falska/fejkade uppgifter. Vi vill påminna om att alla medlemmar som inte uppför sig seriöst på ayianapa.nu kan komma att bli borttagen som medlem och även anmäld till dennes internetleverantör med avstängning som följd. Vi på ayianapa.nu följer hela tiden upp nya medlemmar och meddelanden på sajten för att försäkra oss om att våra medlemmar och sajt inte besväras av sabbotörer. Vi vill samtidigt uppmana våra tusentals seriösa medlemmar att rapportera stötande inlägg eller meddelanden till Webmaster. Kommersiella meddelanden är heller inte tillåtet utan vårt godkännande. Surfa Lugnt =)


10 Dec -02

Mer CREW till ayianapa.nu sökes!


Nu har vi rekryterat 2 killar som är kungar på PHP och MySQL, som ska hjälpa oss att utveckla sajten med bla fler funktioner. Har ni kära medlemmar någon funktion ni saknar så hojta gärna till i ett mail till webmaster Nu behöver vi en överlägsen och oslagbar HTML kung som kan hjälpa oss att rensa i koden och hjälpa till med dom nya funktionerna. Då skriver du också till Webmaster så kan vi göra någon bra deal =)


10 Dec -02

Falska Reunion Rykten!


Dom rykten som cirkulerar om en Ayia Napa reunion den 20 december i Stockholm har ingenting med ayianapa.nu, Leffe's, Grabbarna Grus eller VIP's att göra. Den riktiga Ayia Napa Reunion är planerad till januari/februari 2003. Vi väntar fortfarande på en del svar som vi måste ha innan vi kan ge er mer information. Men snart ska allt vara klart. Vi lovar...


28 Nov -02

Funktion fixad


Nu ska man inte behöva klicka på "Logga in" knappen utan bara slå enter när man loggar in. Allt för att göra det enklare för er kära medlemmar =) Surfa Lugnt!


26 Nov -02

CREW till ayianapa.nu sökes


ayianapa.nu bara växer o växer för varje dag! Som ni kan se så är vi snart 3.500 Ayia Napa tokiga som är medlemmar här på sajten, och med er hjälp så blir det bara fler. Vi räknar med att vara den största privata charter sajten på nätet till nästa vår... Vi söker därför mer frivilliga som kan hjälpa oss att utveckla och underhålla sajten. Den vi söker ska kunna PHP, MySQL och HTML utan och innan. Gärna ha erfarenhet av både Mac och PC. Naturligvis ska du ha ett brinnande intresse för Ayia Napa som alla vi andra här =) Om du har allt det där så skriv gärna en rad till webmaster!


26 Nov -02

Mera sidor!


Vi har fått äran att designa och lägga upp en tillfällig liten sajt för Leffe och hans kulltföklarade Poolbar "Leffe's Poolbar". Vi vill tacka vår egen CREW Gregor för alla fina bilder vi fick på Leffe's! Klicka bara på Leffe bannern till höger och ENJOY! Leffe hälsar...


02 Nov -02

V I K T I G Information om reunion kryssningen!


Läs mer på Reunion Sidan


26 Oct -02

Ayia Napa Reunion 2002 sidan är UPPE!


Nu har CREW jobbat dag o natt i en vecka. ÄNTLIGEN ÄR DET KLART!!! Läs mer om Den största reunion festen någonsin på REUNIONSIDAN!!! Trevlig Resa!


24 Oct -02

Gamla meddelanden


Vi kommer att rensa upp bland de gamla messen som ligger och skräpar. Dessa tynger delvis ner systemet och en del användare har svårt att kolla sina mess då de har för många liggandes. Vi kommer att ta bort mess som är 30 dagar gamla och lästa, alla olästa kommer att ligga kvar som om inget hänt smiley /bond

Senare nyheterTidigare nyheter
Sponsorer
bottom
 
Sponsorer
bottom
Temperatur och väder

Väder Ayia Napa