ayianapa.nu ayianapa.nu
Medlems Meny
Nyheter
Onlinelistan
Fotoalbum
Gästboken
Logga in
empty
lösenord
Logga in
Bli medlem
Glömt ditt lösenordsenord?
Newtest132
21 år
Newgp
0 år
NewMrplow
39 år
NewChatrin
63 år
Brukar du l?sa Aftonbladet eller Expresen p? n?tet?
Ja Aftonbladet
Ja Expressen
Nej aldrig
PGW Produkter AB
ser till att många har råd att åka till Cypern.
HistoriaInfoSevärtMat
NöjeStränderkontakt.htmlJobb
topbox
Information


18 Jun -05

Äntligen är ayianapa.nu staffen samlad
16 Jun -05

Expedition Viking Beach Party


Kör igång den 23 juni (torsdag). Flera hundra Skandinaver som får tillgång till fri mat och dricka kan inte ha tråkigt, har vi kommit fram till under de 5 åren vi har haft detta Beach Party.

Som vanligt tar bussarna oss till den den finaste stranden Machronisos, där maten serveras i en sten borg vid stranden och DJ Chriss från Uppsala spelar den grymaste party musiken.

Efter 3 timmar tar bussarna oss tillbaka till byn och vi festar vidare på ayianapa.nu Lounge och sen Club XLNT så klart.

Kalaset kostar £25.00 och säljs på Loungen eller utav vår ayianapa.nu CREW.

Du kan även förboka din biljett via mail och då få £3.00 rabatt. OCH om du är först och bokar fär du biljetten grats smiley

Maila till: biljett@ayianapa.nu


07 Jun -05

Klicka på bilden och läs mer01 Jun -05

Rekord ::.


I kväll (Tisdag) så hade vi över 300 galna Skandinaver på Ayia Napas största barrunda i alla klasser.

Det är första gången någonsin i Ayia Napas historia det har varit så mycket folk på en barrunda redan i maj.

Vi på ayianapa.nu vill tacka vår helt suveräna crew och alla gäster som var med oss och slog detta rekord.

Störst vinner, som vi brukar säga! Vi ses på Beach Partyt!


30 May -05

Oii Vilken Crazy Vecka!


I tisdags hade ayianapa.nu sin barrunda som vanligt. 176 tokiga Skandinaver som ingen kan stoppa gick runt och provade barer i byn.

onsdagen så var det en skön stämning på ayianapa.nu Lounge med DJ Chris från Uppsala. Konstigt vad många shottar det gick åt bara??

Torsdag var Ladies Night på ayianapa.nu Lounge. Tjejernas kväll där dom bjöds på Sex On The Beach och Strip Tease. Hur låter det när över 100 brudar skriker halsen av sig? (ta med öronproppar)

fredag var det Grill dags i Kalypsos Poolbar. 2 Svenska kockar grillade så svetten lackade. Eftersom "Ät hur mycket du vill" är mottot så går det åt en hel del till 180 Vikingar. Fri drink på Loungen satte fart på den kvällen.

Lördag var minst sagt Crazy. ayianapa.nu Lounge fick för sig att köra ett Tequila tåg runt stan. 200 törstiga Skandinaver som gick på ett tåg som tankades med renaste Tequilan. Tequila festen fortsatte så klart på Loungen tills kl. 02.00

Söndag var en "Tac'o'Hej" Kväll (Usch inte den dära Tequilan igen) Taco buffén var mycket uppskattat. Efter så tog folk farväl av varandra med en tår i ögat på Loungen. VI KOMMER TILLBAKA!!! Var väl det mesta man hörde där.

Alla kvällar avslutades på Love Shak som snart kommer att bli Club XLNT.

Lyckos er som kommer ner denna veckan. Vi har redan planerat en ÄNNU värre vecka med Beach Partyn och mycket annat.


23 May -05

Nu är säsongen i gång!


ayianapa.nu lounge hade en smygpremier i fredags då alla som var på ayianapa.nu's barrunda tisdagen innan fick en glad överraskning. ayianapa.nu bjöd in samtliga 200 personer från barrundan där dom inte bara va först. Utan även fick fri bar hela kvällen. Gissa om det blev party!?!?!?!

Lördag den 21 var så den officiella öppning och med tanke på att det fortfarande är lågsäsong och över 150 personer kom och parta loss så tar det inte länge förens vi får öppna andra våningen i Loungen.

Så glöm inte att köpa en biljett till ayianapa.nu's barrunda som vi har varje tisdag. Då börjar man semestern och kvällen med att äta lite mat på hotell Kalypso för att sedan besöka dom bästa barerba i byn. Barerna bjuder alla på en drink eller shot.

Vi ses väl snart =)05 May -05

Lite mer information om ayianapa.nu Lounge


Kul att vi får så många brev och frågor om ayianapa.nu Lounge. Av alla mail att döma måste vi redan bygga ut =)

Många frågar om ayianapa.nu's medlemskort och när vi kommer att öppna.

Vi kommer att sälja 2 olika medlemskort. Ett vanligt och ett Guld kort.
Vad dom kommer att kosta och innehålla är just det vi jobbar med nu. Helt klart är att mycket kommer att ingå i korten och våra medlemmar kommer få billigare priser än några andra på många ställen.

Antagligen kommer man kunna förbeställa sitt kort innan man åker ner och få det direkt när man kommer till ett lite lägre pris. Eller så kan man köpa det här nere.

ayianapa.nu Launge kommer att öppna i mitten av maj


25 Apr -05

.:: ayianapa.nu öppnar egen bar ::.


Nu är det klart att ayianapa.nu kommer att öppna en alldeles egen bar mitt i centrala Ayia Napa. Baren är en av dom absolut största och läckraste som finns i Ayia Napa. Med snart 16.000 medlemmar och 2.500 besökare per dag så är det dags att vi samlas på vårt eget ställe och tar en drink ihop.

Baren är byggd efter Temat "Lost City" och är en exakt kopia från det verkliga Lost City. Vi törs lova att Du aldrig sett något liknande.

Precis som man kan förvänta sig av ayianapa.nu så kommer vi hitta på en massa tokiga saker under sommaren för att höja fest faktorn.

Nu finns vi inte bara på nätet, utan kommer att finnas på plats mitt i smeten med. Naturligtvis så kommer v erbjuda våra kära medlemmar extra förmåner. Baren kommer att heta ayianapa.nu Lounge

Vi kommer att ha ett medlemskort till alla medlemmar som ska hälsa på oss i år, och på det så kommer du även få många andra förmåner på restauranger, klubbar mm. Så fort det är färdigt så hör vi av oss.

Vi på ayianapa.nu ser verkligen fram emot en trång, svettig och helt galen sommar tillsammans med er medlemmar i sommar.

/Webmaster & ayianapa.nu Lounge Team


22 Apr -05

Surfa billigt i Ayia Napa


ayianapa.nu har i dag gjort ett avtal med det största och snabbaste Internetcafét i Ayia Napa, IntenCity som innebär att alla medlemmar från ayianapa.nu får 20% rabatt på datortid.

Vi håller på att bygga en sida där vi förklarar mer och hur man hittar dit.

Good news!!!


20 Apr -05

Från och med nu


Så kommer vi radera alla inlägg i gästboken där det endast står "X dagar kvar". Trots att vi bett snällt, så fortsätter det och många skriver till mig om detta nedskräpande av gästboken.

Skriv nått kul eller skriv inget!

/Webmaster

Senare nyheterTidigare nyheter
Sponsorer
bottom
 
Sponsorer
bottom
Temperatur och väder

Väder Ayia Napa